Mini led spotlights

I Zaras nya butik i Ginza i Tokyo såg jag dessa snygga mini led spotlights som var monterade i många hyllor. De gav ett mycket bra intryck och snygg spotbelysning på plaggen under. Tyvärr kunden jag inte ta en bättre bild. Som i de flesta butiker här i Tokyo är de snabbt på en när man fotar. De gillar inte det. 

Mini spotlightsen var monterade på en speciell strömskena som var infräst i hyllplanen och jag tror spotlightsen gick att flytta längs med hyllorna. 

 

7 Apr 2013

Räkna ut antal armaturer

Räkna ut antal armaturer som behövs baserat på dina mått och syftet med belysningen. Ett smart verktyg som ger dig rimliga förslag direkt!

Planera strömskenor

Bygg ihop ditt eget skensystem för spotlights och få hjälp med att förstå vilka delar som behövs. Ett perfekt verktyg för dig som önskar räkna på strömskenor och belysning med spotlights.

Inspirationsgalleri

Inspiration för belysning med möjlighet att filtrera efter miljö och typ av armatur. Fantastiskt verktyg om man behöver få lite ny inspiration och möjligheter för belysning och ljussättning.

Söker du snygga led lister och spotlights till ditt hem. Få inspiration, läs guider och handla led belysning på Ljuskoncept.se