Voltimum har en artikel som ger en del information om hur man skyddar sig mot dålig led belysning. Alltså lampor och belysningslösningar som inte håller vad de lovar och som kan vara direkt farliga. Bland annat listar de följande punkter som man kan ta som tips för att hitta rätt.

Underlaget till artikel kommer från belysningsföretaget Osram. Artikel kan ni läsa i sin helhet här: http://www.voltimum.se/news/5691/infopro.profnews.professional/sa-skyddar-du-dig-mot-risker-med-undermalig-led-belysning.html

26 Aug 2013

Räkna ut antal armaturer

Räkna ut antal armaturer som behövs baserat på dina mått och syftet med belysningen. Ett smart verktyg som ger dig rimliga förslag direkt!

Planera strömskenor

Bygg ihop ditt eget skensystem för spotlights och få hjälp med att förstå vilka delar som behövs. Ett perfekt verktyg för dig som önskar räkna på strömskenor och belysning med spotlights.

Inspirationsgalleri

Inspiration för belysning med möjlighet att filtrera efter miljö och typ av armatur. Fantastiskt verktyg om man behöver få lite ny inspiration och möjligheter för belysning och ljussättning.

Söker du snygga led lister och spotlights till ditt hem. Få inspiration, läs guider och handla led belysning på Ljuskoncept.se