Antagligen är detta något ni gått och funderat på titt som tätt det senaste året. Hur ser egentligen en led glödlampa ut inuti? En glödlampa vet man ju har glödtråden, vilket man har sett många gånger eftersom de går sönder ibland.

Så här är en Toshiba led glödlampa uppbyggd:

Led glödlampa itu

Led lampor utvecklas hela tiden och de olika märken försöker hela tiden förbättra led lamporna. Därför skiljer det också mycket mellan olika märken och olika modeller hur de är uppbyggda. 

Led dioder i en led glödlampa

 

7 Aug 2013

Räkna ut antal armaturer

Räkna ut antal armaturer som behövs baserat på dina mått och syftet med belysningen. Ett smart verktyg som ger dig rimliga förslag direkt!

Planera strömskenor

Bygg ihop ditt eget skensystem för spotlights och få hjälp med att förstå vilka delar som behövs. Ett perfekt verktyg för dig som önskar räkna på strömskenor och belysning med spotlights.

Inspirationsgalleri

Inspiration för belysning med möjlighet att filtrera efter miljö och typ av armatur. Fantastiskt verktyg om man behöver få lite ny inspiration och möjligheter för belysning och ljussättning.

Söker du snygga led lister och spotlights till ditt hem. Få inspiration, läs guider och handla led belysning på Ljuskoncept.se