Nu är det juli månad och belysning är kanske inte det första man tänker på. Det är ju ljust ute. Men snart blir tyvärr kvällarna lite kortare, fast värmen är förhoppningsvis kvar hela september ut. För att kunna utnyttja varma sommarkvällar maximalt kan det var både praktiskt och mysigt med utebelysning. Så väl belysning på altanen som belysning i trädgården.  

Webshopen belysningsdesign.se är en av Sveriges störst lampbutiker och det har ett stort sortiment av utomhusbelysning. Nu under sommaren har de en stor sommarkampanj så det är läge att kolla in där och beställa lampor till altanen och trädgården. För visst blir kräftskivan mer mysig på en uteplast som har mysbelysning?

Besök belysningsdesign.se idag och kolla in deras sommarkampanj.

 

 

 

14 Jul 2014

Räkna ut antal armaturer

Räkna ut antal armaturer som behövs baserat på dina mått och syftet med belysningen. Ett smart verktyg som ger dig rimliga förslag direkt!

Planera strömskenor

Bygg ihop ditt eget skensystem för spotlights och få hjälp med att förstå vilka delar som behövs. Ett perfekt verktyg för dig som önskar räkna på strömskenor och belysning med spotlights.

Inspirationsgalleri

Inspiration för belysning med möjlighet att filtrera efter miljö och typ av armatur. Fantastiskt verktyg om man behöver få lite ny inspiration och möjligheter för belysning och ljussättning.

Söker du snygga led lister och spotlights till ditt hem. Få inspiration, läs guider och handla led belysning på Ljuskoncept.se