Tunna och smidiga LED stripes har snabbt blivit väldigt populära bland butiksinredare för en mängd olika typer av belysning i butiker. Bland annat används ledstripes mycket i butikshyllor för att lysa upp varorna som visas i hyllorna. LEDstripe på 4,8W/m är lite för svag för att belysa varor i butikshyllor utan det är 9,6W/m som passar bra eller 14,4W/m om man har lite högre hyllor och vill ha mer ljus.

Läs mer om ledstripes som hyllbelysning på sidan led-tejp.se

 

LED stripe i butiksshyllor

 

29 Oct 2013

Räkna ut antal armaturer

Räkna ut antal armaturer som behövs baserat på dina mått och syftet med belysningen. Ett smart verktyg som ger dig rimliga förslag direkt!

Planera strömskenor

Bygg ihop ditt eget skensystem för spotlights och få hjälp med att förstå vilka delar som behövs. Ett perfekt verktyg för dig som önskar räkna på strömskenor och belysning med spotlights.

Inspirationsgalleri

Inspiration för belysning med möjlighet att filtrera efter miljö och typ av armatur. Fantastiskt verktyg om man behöver få lite ny inspiration och möjligheter för belysning och ljussättning.

Söker du snygga led lister och spotlights till ditt hem. Få inspiration, läs guider och handla led belysning på Ljuskoncept.se